Ad

Android uređaj kao zvučnik za računar

2
Ad
 
Ovaj članak nije ažuriran više od 4 godine. Postoji mogućnost da su informacije, alati, uputstva, inkovi... zastareli!

soundwire-logoAko imate jedan ili više Android uređaja, WiFi router i računar, možete ih sve povezati u ozvučiti sobu ili čak kuću. Dakle, pomoću jedne male aplikacije možete povezati na računar jedan ili više Android uređaja i podesiti da sve što se čuje na računaru čuje i na Android uređajima.

Prvo je potrebno da instalirate ovaj program (server) na računar koji ćete povezati sa telefonom pomoću aplikacije koju možete pronaći na sledećem linku: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.georgie.SoundWireFree&hl=sr

Zatim u podešavanjima programa odaberite koji zvuk želite da se prenosi na Android uređaje, a u podešavanjima aplikacije podesite kvalitet zvuka. Što manji kvalitet – brži prenos i manje kašnjenje.

soundwire-client

Na slici iznad možete videti da postoji mogućnost biranja uređaja sa kog želite da reprodukujete zvuk na Android uređaj. Ispod su kontrole za snimanje zvuka a levo podešavanje jačine zvuka.

Najbitnije je da sve Android uređaje povežete na istu WiFi mrežu na kojoj je i server (računar).

FULL verzija aplikacije je vremenski neograničena a možete je naći OVDE ili preuzeti sa Google ako potražite „Soundwire apk“ – uputstvo za instalaciju .apk fajlova.

Ad
Tvoja reklama ovde

become-a-patron-2

Povezano:

Napiši komentar

Email adresa neće biti javno prikazana!

Ukoliko vam je potrebna pomoć, savet... možete poslati upit preko kontakt stranice.

2 komentara
  1. Andrija kaže

    Meni ne mogu da se povezu dva telefona, pvozem jedan telefon i on radi, drugi stisnem da se poveze on ga poveze ali ovaj drugi se ugasi. :/

    1. Stefan M. kaže

      PRO verzija podržava više uređaja.

Sviđa ti se članak? Lajkuj stranicu i budi u toku! Hvala 🙂 Sviđa mi se