MeteoEarth – 3D vremenska prognoza za vaš Android uređaj

meteoearth-android-appMeteoEarth je odlična aplikacija da pratite u realnom vremenu prognozu na celoj planeti i sve to u 3D i sa animacijama!

Dakle, zarotirajte 3D model planete Zemlje, pronađite svoju državu i grad, ili lokaciju gde želite da pratite vremenske prilike, sa desne strane odaberite koje elemente želite da pratite i sačekajte koji trenutak da se učita.

U opcijama možete odabrati „Multi selection“ kako biste mogli selektovati više elemenata, npr. oblaci, kiša, vetar, temperatura…

Mapu ne možete uveličati do nivoa grada, ali to nije ni potrebno. Takođe imate pretragu na vrhu aplikacije gde unosite grad/državu koja vas zanima.

Na dnu je vremenska skala i možete pokrenuti animaciju kako biste videli vreme za naredni period. Možete i prstom pomeriti tačku na određeni vremenski period.

Preuzmi sa Google Play prodavnice

meteoearth-android

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

2 komentara

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *