MeteoEarth – 3D vremenska prognoza za vaš Android uređaj

2

meteoearth-android-appMeteoEarth je odlična aplikacija da pratite u realnom vremenu prognozu na celoj planeti i sve to u 3D i sa animacijama!

Dakle, zarotirajte 3D model planete Zemlje, pronađite svoju državu i grad, ili lokaciju gde želite da pratite vremenske prilike, sa desne strane odaberite koje elemente želite da pratite i sačekajte koji trenutak da se učita.

U opcijama možete odabrati „Multi selection“ kako biste mogli selektovati više elemenata, npr. oblaci, kiša, vetar, temperatura…

Mapu ne možete uveličati do nivoa grada, ali to nije ni potrebno. Takođe imate pretragu na vrhu aplikacije gde unosite grad/državu koja vas zanima.

Na dnu je vremenska skala i možete pokrenuti animaciju kako biste videli vreme za naredni period. Možete i prstom pomeriti tačku na određeni vremenski period.

Preuzmi sa Google Play prodavnice

meteoearth-android

Povezano:
2 komentara
  1. zebl kaže

    Samo jos napomena: aplikacija je 4.54 $!!!

    1. Stefan M. kaže

      Ko hoće neka kupi, a ko neće, neka Googla i pročita ovo http://www.saznajnovo.com/2012/01/kako-instalirati-aplikaciju-na-android-bez-market-a/

Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.