Network Spoofer android app

netspoof-android-appNetwork Spoofer je android aplikacija koja ima više opcija za „presretanje saobraćaja“ na nekoj WiFi mreži. Pa tako možete odabrati neki uređaj na WiFi mreži, uzeti opciju npr. zamene slika, odabrati neku sliku sa telefona ili web adrese i na ciljanom uređaju će se pojaviti slika koju ste odabrali umesto svih slika na bilo kom sajtu koji posećuje.

Ovo je još jedna aplikacija za „hakovanje“ uređaja na WiFi mrežama, a prva o kojoj sam pisao bila je WiFi Killerpročitaj. Postoje i DroidSheep, Shark, Faceniff itd. O tim aplikacijama ću pisati kasnije.

Dakle, Network Spoofer možete koristiti na bilo kojoj WiFi mreži na kojoj ste se prethodno konektovali. Uređaje možete izabrati sa liste koja se učita nakon odabira alata koji želite da koristite. Možete izabrati i sve uređaje, ali imajte na umu da će vam telefon kočiti i baterija brže prazniti.

Ja sam za testove koristio Note 10.1 jer ima jaču bateriju, jači procesor i više RAM-a od mog telefona Galaxy S2 koji je sad poslužio kao žrtva.

Od opcija u aplikaciji imate:

Adblock – blokira reklame na sajtovima

All sites -> kittenwar.com – preusmerava žrtvu na taj sajt ako pokuša da uđe na bilo koji

All sites -> other sites – preusmerava žrtvu na neki sajt koji vi odredite

Blur images – zamuti sve slike na sajtovima koje žrtva posećuje

Custom Google search – menja tekst u Google pretrazi

Custom image change (from phone/from web) – zamenjuje sve slike sa sajtova u tu koju vi odaberete

Flip images – okreće slike na sajtovima koje žrtva posećuje

Rickroll – zamenjuje svaki Youtube klip sa ovim

Text change – menja tekst na web stranicama

Trollface – menja sve slike sa sajtova u poznatu Troll sliku

Multiple spoofs – možete odabrati više alata i koristiti istovremeno (usporava uređaj)

Korišćenje aplikacija je zaista jednostavno. Pri prvom pokretanju moraćete preuzeti nekih 500mb dodatnih fajlova, samo odaberite „Setup“. Kasnije pri pokretanju odaberite Start, alat koji želite, žrtvu sa liste (ili sve uređaje) i to je to.

A da bi vam aplikacija uopšte i radila, morate imati ROOTovan uređaj!

netspoofer-android-app

Preuzmi aplikacije – http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1982699

Tekst je pisan u edukativne svrhe i AUTOR ovog teksta ne odgovara za eventualne štete nastale usled korićenja ovog programa!

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

1 komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *