Pocket – sačuvajte stranice za kasnije

0

get-pocket-appPocket je odličan servis pomoću kojeg možete za par sekundi sačuvati veb stranice i kasnije im pristupiti sa raznih uređaja. Primer situacije: instalirate ekstenziju za Chrome, aplikaciju na tabletu i telefonu, posetite neku zanimljivu stranicu, želite da je pročitate kasnije, kliknete na „Pocket“ dugme i to je to, stranica je zabeležena na vaš nalog i možete joj pristupiti sa bilo kog uređaja koji je povezan na taj isti nalog.

Još jedna prednost je offline pristup sadržaju sačuvanih stranica. Dakle, ako vam je telefon povezan na neku mrežu, kada sačuvate neku stranicu u Pocket, sadržaj stranice će se automatski sačuvati na vaš telefon i možete mu pristupiti kasnije i bez internet veze. Sadržaj stranice će se sačuvati na sve uređaje koji su prijavljeni na isti nalog.

Pocket je dostupan za iPad, iPhone, Android, Kobo i u veb pregledačima. Kreiranje naloga je potpuno besplatno a i same aplikacije su besplatne.

Pocket zvanični sajt

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.