Pocket – sačuvajte stranice za kasnije

get-pocket-appPocket je odličan servis pomoću kojeg možete za par sekundi sačuvati veb stranice i kasnije im pristupiti sa raznih uređaja. Primer situacije: instalirate ekstenziju za Chrome, aplikaciju na tabletu i telefonu, posetite neku zanimljivu stranicu, želite da je pročitate kasnije, kliknete na „Pocket“ dugme i to je to, stranica je zabeležena na vaš nalog i možete joj pristupiti sa bilo kog uređaja koji je povezan na taj isti nalog.

Još jedna prednost je offline pristup sadržaju sačuvanih stranica. Dakle, ako vam je telefon povezan na neku mrežu, kada sačuvate neku stranicu u Pocket, sadržaj stranice će se automatski sačuvati na vaš telefon i možete mu pristupiti kasnije i bez internet veze. Sadržaj stranice će se sačuvati na sve uređaje koji su prijavljeni na isti nalog.

Pocket je dostupan za iPad, iPhone, Android, Kobo i u veb pregledačima. Kreiranje naloga je potpuno besplatno a i same aplikacije su besplatne.

Pocket zvanični sajt

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *