Android Mobilni Sajtovi

Pocket – sačuvajte stranice za kasnije

pocket-logo

get-pocket-appPocket je odličan servis pomoću kojeg možete za par sekundi sačuvati veb stranice i kasnije im pristupiti sa raznih uređaja. Primer situacije: instalirate ekstenziju za Chrome, aplikaciju na tabletu i telefonu, posetite neku zanimljivu stranicu, želite da je pročitate kasnije, kliknete na “Pocket” dugme i to je to, stranica je zabeležena na vaš nalog i možete joj pristupiti sa bilo kog uređaja koji je povezan na taj isti nalog.

Još jedna prednost je offline pristup sadržaju sačuvanih stranica. Dakle, ako vam je telefon povezan na neku mrežu, kada sačuvate neku stranicu u Pocket, sadržaj stranice će se automatski sačuvati na vaš telefon i možete mu pristupiti kasnije i bez internet veze. Sadržaj stranice će se sačuvati na sve uređaje koji su prijavljeni na isti nalog.

Pocket je dostupan za iPad, iPhone, Android, Kobo i u veb pregledačima. Kreiranje naloga je potpuno besplatno a i same aplikacije su besplatne.

Pocket zvanični sajt

  Google maps dobija nove opcije

Stefan Marjanov

Student / freelancer / bloger / web dizajner. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 10 godina, a nešto manje i web dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem 6 godina.

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar

Prijavi se
na nedeljni mail o novim objavama
Advertisment ad adsense adlogger