Battlefield Heroes – besplatna mmo pucačina

Battlefield Heroes je, da kažemo, vesela mmo pucačina pravljena u cartoon stilu, a opet gameplay je i više nego dobar. Odaberite armiju: Nationals ili Royals, napravite heroja, izmenite mu izgled i krenite da igrate.

Tokom igre sakupljate XP što vam povećava Level, takođe i poene sa kojima kupujete oružje, maske, šašave kostime itd. Kako vaš heroj postiže sve veće nivoe, dobijate mogućnost da otključate „abilities“ kao što su npr. vatrena municija, otkrivanje stealth igrača, više bombi, nevidiljivost, heal itd.

shooter-mmo-games-battlefield-heroes-screenshot

Kao što sam napisao, a kao što i vidite na slici iznad, igra je rađena kao crtani film ali to ne bi trebalo da negativno utiče na vašu odluku da li ćete probati ovu igru ili ne jer je gameplay zaista odličan i sigurno ćete uživati.

Nije previše ni zahtevna, možete je igrati i na starijim mašinama:

* Operativni sistem: Windows XP or Windows Vista
* CPU: Intel Pentium 4/AMD Athlon 1.0 GHz
* RAM: 512 MB (1Gb on Windows Vista)
* Graficka: 64MB DirectX compliant video card, Pixel shader 2.0 and above. (AGP and PCIe only)
* DirectX 9.0c compatible
* Mesto na Hard disku: 800MB je potrebno da bi se igra instalirala
* Internet konekcija: 256kbit Cable/DSL conekcija

A zauuzima samo 700 mb!

Sve što treba da uradite jete da se besplatno registrujete, napravite prvog heroja, kliknete Play i preuzimanje će početi. Nakon toga pokrenite igru i uživajte!

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *