Kako napraviti lažnu SMS prepisku?

Sigurno ste na internetu videli tonu onih slika SMS prepiske na iPhone telefonima, a da li ste se ikad zapitali „Da li je ovo stvarno? Možda je Photoshop?“. E pa ja neću da kažem da su sve prepiske lažne, možda ima i pravih, ali dobro je poznato da je većina generisana pomoću online alata.

Takvih servisa ima dosta, a ja ću predstaviti jedan koji mi se učinio solidnim da se brzo i lako namesti lažna prepiska plus ima i nekoliko opcija za stilizovanje.

www.fakephonetext.com

Ovde možete birati boju „oblačića“, Imena, zamutiti imena, mobilnog operatera, vreme, tekst na dugmićima, vrstu konekcije, nivo baterije i naravno – dodati lažne poruke.

fake-sms-iphone-conversition

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

2 komentara

  1. Pa gledaj, poznajem jednu curu koja tako zamoli nekog da joj napiše određenu rečenicu, ona odgovori na to i tako kao sebi diže cenu. #Ludilo

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *