Facebook

Nov izgled Facebook početne strane

new-facebook2

Posle nekog vremena facebook opet menja izgled početne strane, ikonice, sidebar chat i statusnu traku na vrhu. Dizajneri se okreću Flat-u, što mi se sviđa.

Feed – početna je sada dizajnerski bolje podeljena, feed je izdvojen belom bojom dok su pozadina i Meni sa leve strane svetlo-plave boje. Sa desne strane su reklame i preporuke ostale, ali su takođe bele boje.

Chat – sidebar su “utopili” sa pozadinom a jedino što ga izdvaja je jedna siva linija. Može da se sakrije kao i do sad klikom na mali zupčanik u donjem desnom uglu.

Ikonice – većina ikonica je redizajnirana i mogu reći da mi se sviđaju. Možda su malo blede pa mi je teže da ih prepoznam ali dobro.

Statusna traka – sada je skroz Flat, linkovi su dobili Shadow i Separatore.

Moj opšti utisak je pozitivan. Ali imam osećaj da može to i bolje da se uradi, možda malo više tamnijih boja, senki, detalja…

Ako još uvek nemate nov izgled, pokušajte da prebacite Facebook na English (US)

  Anonymousi danas ruše Fejsbuk!

new-facebook

Oznake

Stefan Marjanov

Student / freelancer / bloger / web dizajner. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 10 godina, a nešto manje i web dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem 6 godina.

5 komentara

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Toliko promena, a na kraju mi lično sve izgleda isto… Ono što bih stvarno voleo da uvedu je favorites za chat kao u mobilnoj aplikaciji, mislim da bi to zaista i na web verziji bilo veoma korisno. Za one koji ne znaju to je opcija da se željeni kontakti mogu dodati u listu “favorites” po željenom redosledu, pa se u vrhu chata ti kontakti prvi listaju (bez obzira na to da li su trenutno online ili ne) po tom redosledu… Otprilike kao i na skajpu…

Prijavi se
na nedeljni mail o novim objavama
Advertisment ad adsense adlogger