Osvojite: Bitdefender Internet i Mobile Security licencu (završeno)

0

bitdefender-licence-giveaway

Takmičenje je završeno. Pobednici su istaknuti na dnu posta.

Svi nešto poklanjaju, bliže nam se praznici, pa reših i ja da poklonim nešto svojim čitaocima. Kako je ovo Tech blog očekuje se da i poklon bude Tech. Ne, nije tablet, smart telefon, LCD tv itd. već licenca za Bitdefender Internet Security na pola godine i Mobile Security na godinu dana.

Pomislio sam da bi svi više želeli neki gadget ali ipak je bezbednost na prvom mestu, jel da. To ste verovatno primetili iz mnogobrojnih postova koje sam pisao upravo o tome.

Dakle, koja su pravila?

Potrebno je da uradite tražene korake ispod ovog teksta i  kada takmičenje bude završeno biće proglašeni pobednici. Pobednici će biti istaknuti u ovom postu i obavešteni putem Facebook-a ili Email adrese, u zavisnosti koji su kontakt ostavili prilikom prijave.

Pobednik za Mobile Security će biti izvučen 18.12.2013.

Pobednik za Internet Security će biti izvučen 25.12.2013.

Kada bude bio izvučen pobednik za Mobile Security, Giveaway se nastavlja a svi koji su se do tad prijavili ne moraju to činiti ponovo.

Pobednici će biti izvučeni isključivo nasumičnim biranjem imena kandidata koji su ispunili sve korake!

Kako se priajviti?

Prijavite se ispod preko Facebook naloga ili Email adrese. Radite jedan po jedan korak dok ne uradite sve. Tek kada uradite sve korake bićete upisani u bazu učesnika.

[18.12.13] Dobitnik Mobile Licence je: Leon Laci

[25.12.13] Dobitnik Internet Security Licence je: Luka Paunović

Dobitnik je odabran slučajno. Učestvovali su samo oni koji su uradili sve korake, mnogo njih nije pa zato se nisu našli na listi za izvlačenje.

Bitdefender sajt

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.