SuperVPN

SuperVPN

VPN service Vam nudi neverovatnu priliku da surfujete bez praćenja jer sakriva vašu IP adresu i niko ne može naći bilo kakve informacije o vama.

To znači da niko ne može da vidi sadržaj vaših mailova, ili da blokira vašu web upotrebu. Virtuelne privatne mreže preusmerava saobraćaj kroz VPN tunel kroz visoko bezbedne servere, čime se sprečava krađa vaših podataka. Dobijate dodatni sloj zaštite svaki put kada se povežete na mrežu. Geografski blokirani sajtovi se mogu lako zaobići dok koristite serverski generisanu IP adresu.

To znači da možete otključati bilo koji sajt, gledati svoje omiljene kanale, strimovanje i imati pristup svim sajtovima na internetu koji su vam zabranjeni. Boravak u kontaktu sa svojim prijateljima širom sveta nikada nije bilo lakše, jer možete odblokirati Skype i uživati u sigurnoj i neograničenoj komunikaciji. Uživajte u punoj anonimnosti i slobodi, dok koristite VPN services.

Pogledajte i:

Šta je to VPN?

JustFreeVPN

– Surfujte internetom anonimno!

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *