Chrome portable verzija

Mnogi ne znaju, ali postoji portabilna verzija Chrome web browsera. Možda se pitate „Šta će nam to?“, ali portabilni programi imaju svoje prednosti. Chrome portable dobro dođe ako ste prijavljeni na Google nalog i imate dosta zabeleženih (bookmark) stranica, sačuvanih profila za automatsko popunjavanje, ekstenzija…itd. i želite da sve to imate gde god da odete.

Pa tako, recimo, kod kuće ubacite Chrome portable na USB flash, ulogujete se, sinhronizujete podatke sa Google nalogom i imate svoj Chrome sa svim podacima, dodacima, zabeleženim stranicama gde god da odete.

googlechromeportable

Napomena: ne možete sačuvati lozinke. Za to preporučujem LastPass besplatnu ekstenziju.

Neke od karakteristika:

– Quick to start up
– Loads web pages in a snap
– Runs web applications faster than ever
– Designed for efficiency and ease of use
– Search and navigate to web pages from the same box
– Arrange and organize tabs however you wish — quickly and easily
– Get to your favorite websites with just a click, from the thumbnails of your most visited sites in the New Tab page
– Themes to add delight to your browser

Chrome portable možete preuzeti besplatno sa sledećeg linka: http://portableapps.com/apps/internet/google_chrome_portable

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *