Chrome pronalazi koji tab pravi buku

Google je objavio da nova verzija Chrome 23 browsera donosi nekoliko zanimljivih unapređenja a među kojima je sposobnost pronalaženja taba gde se reproduktuje neki zvuk.

Često se dešava da otvorimo preko 20 tabova i ne znamo sa kog se čuje zvuk. Onda tražimo redom i na kraju ne možemo da pronađemo jer je player negde na dnu stranice pa ne možemo lako da ga primetimo.

No, Chrome će sada prikazati malu ikonicu u tabu ako se čuje zvuk sa njega. Ali pored toga, prikazivaće za Web kameru i TV casting.

Playing audio
Playing audio
Using your webcam
Using your webcam
Casting to your TV
Casting to your TV

Pored ove opcije, Chrome 23 donosi još nekoliko unapređenja poput pojačane sigurnosti za preuzimanje fajlova i veća kontrola korisnika. Više o tome na zvaničnm blogu – http://chrome.blogspot.com/2014/01/everyone-can-now-track-down-noisy-tabs.html

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *