Saznaj ko ti gleda profil

2

Uz pomoć ove opcije možete saznati u svakom trenutku ko je i kada posetio vaš Facebook profil. Takođe, imate dosta opcija pa možete podesiti da vam obaveštenja stižu na email i slično.

Hm, lepo zvuči sve ovo, zar ne? Samim tim što ste otvorili ovaj članak, pretpostavljam da vas zaista zanima ko je posećivao vaš profil na Facebooku. Odmah da vam kažem, ta opcija NE POSTOJI niti će ikat postojati.

Ovaj članak pišem kako bih skrenuo pažnju svima vama koji ste u potrazi za alatom koji služi da vam pokaže ko je posećivao vaš Facebook profil, jer će vas takvi alati samo nasamariti.

Facebook nikada nije, i nikada neće, otkrivati ko je posećivao vaš profil i to ne može nikakav program da uradi. Zato, zaboravite na Facebook aplikacije i programe poput Profilspy, Procheck, Know your visitors i slične.

saznaj-ko-ti-gleda-profil

Primer na slici iznad jednog programa koji prikuplja email adrese i šifre korisnika koji su naseli na trik. Zar nije očigledno: unesite email i password kako biste videli ko vam je posećivao profil? I još program izgleda kao da ga je neko dete pravilo u VisualBasic-u (što verovatno i jeste).

Dalje, Facebook stranice i aplikacije gde se od vas traži da lajkujete tu stranicu a zatim da kopirate skriptu u adresnu traku – koliko naivni morate biti?

facebook-phishing2

Trikova ima raznih, i ja sam pisao dosta tekstova poput kako da se zaštitite na internetu, kako da zaštitite vaš Facebook profil, kako da surfujete anonimno…Pa ne bi bilo loše da pročitate.

– Maksimalno zaštitite svoj Facebook nalog

– Bitdefender – zaštitite vaš FB nalog

– Kako se zaštititi od Fišinga?

Povezano:
2 komentara
  1. Sergej Zec kaže

    Hvala

  2. kokolj kaže

    svemiru i ljudskoj gluposti nikad kraja…

Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.