Smem li da uklonim ovo?

0

Naziv ovog progama je „Should I Remove It?“ a njegov zadatak je da vam pokaže koje programe možete da uklonite iz računara bez posledica, a koje ne biste trebali.

Koristi veliku bazu podataka koja se ažurira redovno a gde se prikupljaju iskustva drugih korisnika. Kada želite da proverite zašto ne biste trebali da uklonite neki program, bićete prebačeni na stranicu gde možete pročitati opis, videti koliko korisnika je uklonilo taj program, na kojim uređajima, platformama i u kojim državama se najviše koristi. Takođe i detaljan opis gde se program instalira, čije je vlasništvo, koliko zauzima itd.

should i remove it google toolbar

Ukoliko ne želite da instalirate softver, možete potražiti ime programa direktno preko njihovog sajta. Ako instalirate softver on će automatski skenirati vaš računar u potrazi za instaliranim programima i prikazaće vam da li treba ukloniti neki ili ne.

Zaista dosta informacija koje vam mogu pomoći ako ste u nedoumici da li trebate da uklonite neki, vama, nepoznat program iz računara.

 

http://www.shouldiremoveit.com/

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.