Smem li da uklonim ovo?

Naziv ovog progama je „Should I Remove It?“ a njegov zadatak je da vam pokaže koje programe možete da uklonite iz računara bez posledica, a koje ne biste trebali.

Koristi veliku bazu podataka koja se ažurira redovno a gde se prikupljaju iskustva drugih korisnika. Kada želite da proverite zašto ne biste trebali da uklonite neki program, bićete prebačeni na stranicu gde možete pročitati opis, videti koliko korisnika je uklonilo taj program, na kojim uređajima, platformama i u kojim državama se najviše koristi. Takođe i detaljan opis gde se program instalira, čije je vlasništvo, koliko zauzima itd.

should i remove it google toolbar

Ukoliko ne želite da instalirate softver, možete potražiti ime programa direktno preko njihovog sajta. Ako instalirate softver on će automatski skenirati vaš računar u potrazi za instaliranim programima i prikazaće vam da li treba ukloniti neki ili ne.

Zaista dosta informacija koje vam mogu pomoći ako ste u nedoumici da li trebate da uklonite neki, vama, nepoznat program iz računara.

 

http://www.shouldiremoveit.com/

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *