Godville – igra za 0 igrača koju ćete zavoleti!

Urpavo sam pronašao jednu pomalo čudnu i zanimljivu igru – Godville. O čemu se zapravo radi. Ovo je ZPG (Zero Player Game) igra koja nema Gameplay, nema igrača, ne morate čak ni da je igrate, vi ste „Bog“ i radite šta želite svom liku (character).

Taj lik (character) jednostavno „živi“ svoj život, i bez vas obavlja svakodnevne aktivnosti: uči, jede, upoznaje prijatelje, bori se, istražuje…. Piše dnevnik svaki put kada nešto uradi i tako ga pratite. Ono što vi treba da radite jeste da mu dajete savete, zapovesti, i tako učinite život zanimljivijim, lakšim ili težim.

Inače, ovo je Browser igra ali je dostupna za Android i iOS uređaje. Besplatna je i možete se registrovati već sada – http://godvillegame.com

godville

Možda će vas razočarati činjenica da nemate 3D heroja kojim upravljate već se sve odvija tekstualnim porukama i komandama, ali jako je zanimljiva! Možete upoznati druge igrače, pratite šta je vaš lik pronašao, koga je upoznao, šta je naučio, dajete mu savete…A vi imate Godpower i kad god pošaljete neku komandu, ta moć se smanjuje, ali se vremenom puni.

Još ►  6 potpuno beskorisnih aplikacija za telefon

Dobra stvar kod ove igre je što ne morate da je igrate konstantno, jednostavno kada se setite uđete i proverite šta se izdešavalo. Ali, lik gubi živote polako ako ga neko napada pa morate da ga lečite. No, vremenom će steći veštine i pronaći neko oružje, braniti se bolje itd.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.godvillegame.android

 

Komentariši