Godville – igra za 0 igrača!

0

O čemu se zapravo radi? Ovo je ZPG (Zero Player Game) igra koja nema Gameplay, nema igrača, ne morate čak ni da je igrate, vi ste „Bog“ i radite šta želite svom liku.

Taj lik (character) jednostavno „živi“ svoj život, i bez vas obavlja svakodnevne aktivnosti: uči, jede, upoznaje prijatelje, bori se, istražuje…. Piše dnevnik svaki put kada nešto uradi i tako ga pratite. Ono što vi treba da radite jeste da mu dajete savete, zapovesti, i tako učinite život zanimljivijim, lakšim ili težim.

Inače, ovo je Browser igra ali je dostupna za Android i iOS uređaje. Besplatna je i možete se registrovati već sada – http://godvillegame.com

godville

Možda će vas razočarati činjenica da nemate 3D heroja kojim upravljate već se sve odvija tekstualnim porukama i komandama, ali jako je zanimljiva! Možete upoznati druge igrače, pratite šta je vaš lik pronašao, koga je upoznao, šta je naučio, dajete mu savete… A vi imate Godpower i kad god pošaljete neku komandu, ta moć se smanjuje, ali se vremenom puni.

Dobra stvar kod ove igre je što ne morate da je igrate konstantno, jednostavno kada se setite uđete i proverite šta se izdešavalo. Ali, lik gubi živote polako ako ga neko napada pa morate da ga lečite. No, vremenom će steći veštine i pronaći neko oružje, braniti se bolje itd.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.godvillegame.android

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.