Hardver Mobilni

Ovaj uređaj koristi toplotu kako bi punio bateriju telefona

epiphany-one-puck3

Svi mi volimo da popijemo topli čaj ili kafu dok nešto radimo za računarom. Neko ne voli da pije dok je još vrelo pa ostavi da se ohladi. Ali, zašto ne iskoristiti tu dragocenu toplotu iz vrelog napitka?

Iz Epiphany Labs su se dosetili i napravili postolje koje pretvara toplotu šolje u električnu energiju! Dovoljno je da postavite toplu šolju, uključite USB u postolje a potom u telefon.

Ali, to nije sve. Ako okrenete postolje tako da plava strana bude gore, možete koristiti hladnoću nekog predmeta kako biste punili telefon! Postolje je kompaktno, lepo dizanirano, obima standardnog podmetača za čaše, i malo deblje. Kompaktibilno je sa svim Apple i Android uređajima i uopšte svim uređajima koje možete puniti preko USB kabla.

epiphany-one-puck2

epiphany-one-puck

Projekat se pojavio na KickStarter-u prošle godine a 7. Aprila su sakupili dovoljno sredstava za realizaciju. Ukupno 132,739$ od traženih 100.000$

KickStarter stranica – https://www.kickstarter.com/projects/epiphanylabs/epiphany-one-puck

Web sajt – http://epiphanylaboratories.com/

  Chrome portable verzija
Oznake

Stefan Marjanov

Student / freelancer / bloger / web dizajner. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 10 godina, a nešto manje i web dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem 6 godina.

3 komentara

Klikni ovde da postaviš komentar

Prijavi se
na nedeljni mail o novim objavama
Advertisment ad adsense adlogger