Aplikacija koja proverava da li ste zavisni od svog smart uređaja

Koliko su smart uređaji danas zastupljeni bolje da i ne pišem. Koristimo ih u razne svrhe, a zbog toga što su praktični za prenošenje dobro nam dođu u svakoj situaciji gde god da se nalazmo. Ali, da li primećujemo koliko dnevno vremena provedemo pored svog mobilnog telefona ili tableta?

Aplikacija pod nazivom „Menthal“ ima zadatak da to otkrije.

Vrlo je jednostavna i zahteva minimum vaše pažnje. Ona prati vašu aktivnost i beleži podatke. Nakon nekog vremena ih sumira i pokazuje koliko ste „zavisni“ od svog uređaja.

 

Kao što rekoh, ona obavlja sve sama ali takođe možete da doprinesete konačnom rezultati tako što ćete jednom ili dva puta dnevno poslati informaciju aplikaciji kako ste rasploženi tog dana. Aplikacija će vas automatski pitati za raspoloženje u panelu sa notifikacijama.

Neki rezultati su dostupni odmah nakon nekoliko sati, a na neke ćete morati sačekati nekoliko dana.

Aplikacija je potpuno besplatna i možete je preuzeti sa Play prodavnice – https://play.google.com/store/apps/details?id=open.menthal&hl=sr

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

1 komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *