Aplikacija koja proverava da li ste zavisni od svog smart uređaja

1

Koliko su smart uređaji danas zastupljeni bolje da i ne pišem. Koristimo ih u razne svrhe, a zbog toga što su praktični za prenošenje dobro nam dođu u svakoj situaciji gde god da se nalazmo. Ali, da li primećujemo koliko dnevno vremena provedemo pored svog mobilnog telefona ili tableta?

Aplikacija pod nazivom „Menthal“ ima zadatak da to otkrije.

Vrlo je jednostavna i zahteva minimum vaše pažnje. Ona prati vašu aktivnost i beleži podatke. Nakon nekog vremena ih sumira i pokazuje koliko ste „zavisni“ od svog uređaja.

 

Kao što rekoh, ona obavlja sve sama ali takođe možete da doprinesete konačnom rezultati tako što ćete jednom ili dva puta dnevno poslati informaciju aplikaciji kako ste rasploženi tog dana. Aplikacija će vas automatski pitati za raspoloženje u panelu sa notifikacijama.

Neki rezultati su dostupni odmah nakon nekoliko sati, a na neke ćete morati sačekati nekoliko dana.

Aplikacija je potpuno besplatna i možete je preuzeti sa Play prodavnice – https://play.google.com/store/apps/details?id=open.menthal&hl=sr

Povezano:
1 komentar
  1. taksista Belgrade kaže

    Jedna od boljih app na play store, koja ti govori koliko ti samo vremena oduzima jedna stvarcica bez koje danas vrlo tesko ko moze da funkcionise.
    Pohvale za vas i vaš odabir.

Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.