KMplayer dostupan za Android i iOS uređaje

KMplayer je jedan od boljih video playera koje sam ikada koristio, a isprobao sam ih mnogo. Gledao sam filmove na njemu skoro 2 godine i nisam uspeo da nađem zamenu. U kombinaciji sa Haali media splitterom i CoreAvc uživanje u HD filmovima je bilo potpuno.

Neću objašnjavati koliko je i zašto upravo taj player toliko dobar, pisaću poseban članak kasnije. Ovde samo želim da prenesem vest da se ovaj player pojavio za Android i iOS operativne sisteme.

Video playera za mobilne uređaje ima mnogo, MX je po meni do sada bio najbolji, ali ni BS nije loš. Sada definitivno prelazim na KM i ostaću na njemu dok se ne pojavi neki bolji.

Player je besplatan kako za Android tako i za iOS uređaje a možete ga preuzeti sa sledećih linkova:

– https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kmplayer

– https://itunes.apple.com/app/kmpeulleieo/id835776444

KMPlayer-for-Android-1 KMPlayer-for-Android-2 KMPlayer-for-Android-5

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *