Ne dirajte telefon 10 minuta i neko će dobiti čistu vodu!

unicef-tap-project2

Još jedna aplikacija pomoću koje možete uraditi dobro delo i pomoći onima kojima je pomoć potrebna. Ovoga puta se radi o projektu „UNICEF Tap Project“ a sve što treba da uradite kako biste pomogli jeste da ne radite ništa na telefonu.

Da, ne smete dirati telefon 10 minuta i ako uspete nekome ćete obezbediti čistu pijaću vodu na jedan dan.  Kako stoji u opisu projekta: „For every 10 minutes you don’t touch your phone, our sponsor can provide one day of clean water for a child in need.“

Dakle, instalirajte aplikaciju, pokrenite je, stavite telefon na sto i čekajte. Ja sam to uradio dok pišem ovaj članak i već sam obezbedio 1 dan pijaće vode nekome. Tokom tih 10 minuta na ekranu se smenjuju neke korisne kratke informacije koje vam preporučujem da pročitate.

Priključite se i vi – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.unicef.maranetwork

unicef-tap-project

Pogledajte još i:
Donirajte procesorsku snagu vašeg mobilnog telefona naučnim istraživanjima!

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

2 komentara

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *