Nova zarazna browser igrica – 2048

0

Ovo je naizgled jednostavna igra ali retko ko će uspeti da je pređe. Igra se u web browseru sa strelicama na tastaturi kojima pomerate brojeve na tabli.

Cilj je da spojite dva ista broja koji posle daju treći broj, odnosno rezultat. Primer: ako stoje dve četvorke jedna pored druge, spjoćete ih ili strelicom za desno ili levo, zavisi od sledećeg koraka. Svaki put kada odigrate potez, na tabli se pojavi nova dvojka, ili kasnije četvorka itd.

Zato morate znati unapred koji ćete broj dobiti i gde će se on nalaziti i na osnovu toga, i malo sreće (jer ne znate gde će se novi broj pojaviti), slažete brojeve.

2048-igra

Cilj cele igre je da u jednom polju dobijete broj 2048, po čemu igra i nosi ime. Moj rekord posle prvog puta je bio 3.084 poena a najveći broj na polju mi je 256. No, uspeo sam da pređem igru sa nekih 24.000 poena nakon 5 partija. Dakle, malo strpljenja i moguće je.

Igra se nalazi na web adresI: http://gabrielecirulli.github.io/2048/

EDIT: Igra postoji i za Android uređaje i možete je besplatno instalirati sa sledećeg linka – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.meltingrocks.kivy2048

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.