Donesi.com predstavio iOS aplikaciju

donesi.com-ios-aplikacija

Najveći regionalni servis za naručivanje hrane, Donesi.com, predstavio je svoju aplikaciju i za iOS uređaje! Aplikacija omogućava korisnicima da na brz i jednostavan način naruče hranu direktno sa svog iOS uređaja.

Minimalistički dizajn i jednostavna navigacija čine ovu aplikaciju preglednom i jednostavnom za upotrebu. Možete odabrati svoj grad, pogledati jelovnik, popularna jela, informacije o svakom jelu, kuhinje, vaše narudžbine, korpu itd.

Kada odaberete neko jelo, ispod naziva i opisa nalazi se slika jela, tasteri plus (+) i minus (-) za dodavanje, odnosno oduzimanje količine, a na kraju i sastojci. Naravno, tu je i cena samog jela i/ili cene porcija, utisci korisnika, popusti i promocije.

Aplikacija je zaista korisna kao i sam servis. Naručivanje hrane nikad nije bilo brže i jednostavnije. Ako već niste isprobali, učinite to odmah jer su aplikacije i sam servis potpuno besplatni!

Aplikaciju je moguće koristiti u svim gradovima u kojima Donesi.com posluje:

Srbija: Beograd, Novi Sad, Niš, Subotica, Pančevo, Zrenjanin, Kragujevac, Kruševac

Crna Gora: Podgorica, Bar, Budva, Nikšić

Bosna i Hercegovina: Sarajevo, Banja Luka, Bijeljina, Brčko

Za instalaciju aplikacije, neophodan je operativni sistem iOS 6.0 ili noviji. Podržani su svi Apple prenosivi uređaji: iPhone, iPad i iPod Touch.

Aplikaciju za iOS uređaje možete preuzeti besplatno sa Apple App store – https://itunes.apple.com/us/app/donesi.com-dostava-hrane/id862666884

A takođe i za Android sa Play prodavnice – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.donesi.smart

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *