Kopirajte tekst na jednom uređaju, zalepite na svim ostalim

0

Svi mi koji imamo više uređaja na kojima radimo kao što su PC, laptop, tablet, smartphone itd. znamo koliko je bitno imati na svim uređajima dobru sinhronizaciju kako bi nam podaci bili što pre dostupni.

Za lokalnu sinhronizaciju ja sam preporučio BitTorrentSync a za Cloud verujem da većina koristi Dropbox i slične servise. No, meni je trebala brza sinhronizacija teksta, još bolje – kopiranog teksta.

Naišao sam na fenomenalan alat pod nazivom ClipSync.

clipsync-android

Ovaj program radi jednu prostu stvar – sinhronizuje kopiran tekst, i to radi odlično. Baš ono što mi je, a verujem i mnogima, trebalo. Dovoljno je da kopirate tekst na računaru i istog trenutka ga možete nalepiti u neko tekst polje na svom smart uređaju ili drugom računaru. Kopiranje možete vršiti sa svakog na svaki uređaj.

Na stranici Setup imate linkove za preuzimanje desktop i Android aplikacije. Jednostavno sve to instalirate na željenje uređaje, pokrenete, napravite server (npr. na desktop računaru), povežete se na taj server preko drugih uređaja i sve je spremno.

Alat je dostupan za Windows i Android, za sada. Developer sakuplja donacije kako bi kupio Mac i iPhone i mogao da počne sa razvojem aplikacije za Apple uređaje.

Preuzmi Android aplikaciju – https://play.google.com/store/apps/details?id=be.bdwm.clipsync

Preuzmi za Windows – http://bdwm.be/cs/setup.php

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.