Pictologic – igra za mozganje i brze prste

Igra 2048 mi je neko vreme bila zanimljiva ali su se ubrzo pojavili i alati za hakovanje pa je postalo besmisleno takmičiti se. Sada sam pronašao novu zaraznu igru – Pictologic.

Igra je, kao što ja volim da kažem, laka za igranje ali teška za prelaženje. Pravila su jednostavna: pogledaj u brojeve oko table i tapni na polja. Koja polja? Pa brojevi sa strane vam to otkrivaju.

Primera radi: ako imate broj 3 i 1, znači da otkrivate 3 polja uzastopno i 1 polje na kraju. Ako imate broj 5, onda sva polja otkrivate. Ako imate broj 1 1 1 onda tapnete na prvo, pa treće i na peto. Ako imate 2 i 3 znači da otkrivate prva dva uzastopno i poslednja 3 uzastopno. I tako dalje.

pictologic-screenshot

Kada pokrenete igricu imate tutorijal gde je sve slikovito objašnjeno u nekoliko koraka. Ono što zadaje muke kod ove igre je vreme, na raspolaganju imate samo 10 sekundi.

Igra je besplatna i možete je preuzeti sa sledećeg linka – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.puzzlehouse.pictologic

Inače, i u ovoj igrici postoji zvanična tabela sa rezultatima vezana za Google Plus Game servis, a koja trenutno izgleda ovako:

pictologic-scores

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *