Saznaj Novo Mreža
"Saznaj Novo Mreža" je skup servisa koje nudi sajt "Saznaj Novo". Mreža će se vremenom širiti dodavanjem novih servisa.
Ad

Pictologic – igra za mozganje i brze prste

0
Ad
 
Ovaj članak nije ažuriran više od 3 godine. Postoji mogućnost da su informacije/alati/uputstva zastareli!

Igra 2048 mi je neko vreme bila zanimljiva ali su se ubrzo pojavili i alati za hakovanje pa je postalo besmisleno takmičiti se. Sada sam pronašao novu zaraznu igru – Pictologic.

Igra je, kao što ja volim da kažem, laka za igranje ali teška za prelaženje. Pravila su jednostavna: pogledaj u brojeve oko table i tapni na polja. Koja polja? Pa brojevi sa strane vam to otkrivaju.

Primera radi: ako imate broj 3 i 1, znači da otkrivate 3 polja uzastopno i 1 polje na kraju. Ako imate broj 5, onda sva polja otkrivate. Ako imate broj 1 1 1 onda tapnete na prvo, pa treće i na peto. Ako imate 2 i 3 znači da otkrivate prva dva uzastopno i poslednja 3 uzastopno. I tako dalje.

pictologic-screenshot

Kada pokrenete igricu imate tutorijal gde je sve slikovito objašnjeno u nekoliko koraka. Ono što zadaje muke kod ove igre je vreme, na raspolaganju imate samo 10 sekundi.

Igra je besplatna i možete je preuzeti sa sledećeg linka – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.puzzlehouse.pictologic

Inače, i u ovoj igrici postoji zvanična tabela sa rezultatima vezana za Google Plus Game servis, a koja trenutno izgleda ovako:

pictologic-scores

Ad

become-a-patron-2

Preporučeno za tebe:

Napiši komentar

Email adresa neće biti javno prikazana!

Ukoliko vam je potrebna pomoć, savet... možete postaviti pitanje na posebnom delu bloga namenjenom za to - pitanja.rs