SmoothVideo Project

Dobra vest za sve ljubitelje filmova. Uz pomoć SVP-a (SmoothVideo Project) možete gledati sve filmove u 60fps!

Dovoljno je da instalirate paket od 32mb (može i od 2mb ali preporučujem ovaj veći), pokrenite, pustite film u omiljenom Media playeru i uživajte!
Postoji dosta podešavanja za naprednije korisnike ali i ova default su dovoljna za prosečnog korisnika. Na slici imate ilustrovano kako SVP funkcioniše.
Postoji i opcija „Demonstration mod“ koja će podeliti ekran na dva dela gde će sa leve strane biti izvorna slika a sa desne poboljšana. SVP podržava i 3D.

Upravo sam odgledao film i u nekim trenucima se primeti ogromna razlika. Svakako preporuka za sve ljubitelje filmova. Takođe, preporučujem uz PotPlayer.

Napomena: ne preporučuje se za slabije procesore!

svp-compare

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *