Program koji će vas iznenaditi uvek novom pozadinom

Svi oni koji vole da uvek imaju novu, svežu pozadinu na svom računaru, sigurno imaju gomilu foldera sa pozadinama u računaru.

Dobra vest, postoji maleni program koji to radi umesto vas. Dovoljno je da odaberete kategoriju, interval za promenu pozadine i to je to. Nova pozadina će biti preuzeta sa interneta i automatki postavljena. Kada rešite da uklonite ovaj program, sve pozadine su sačuvane u folderu na Windows particiji.

desktop-slides

Možete odabrati pejzaže, svemir, životinje, drveće, cveće…i još mnogo, mnogo drugih kategorija, ili izabrati najnovije, najpopularnije i nasumične. Takođe, možete se registrovati i dodavati omiljene, deliti trenutnu pozadinu, pauzirati rotaciju, jednim klikom preći na drugu…

Program je besplatan i ne koristi mnogo resursa. Možete ga preuzeti sa sledećeg linka: http://wallpaperswide.com/desktopslidesv.html

 

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *