Dodatno dugme za vaš Android uređaj

Ako ste nekad poželeli da imate još jedno hardversko dugme na svom telefonu koje bi služilo samo za slikanje, puštanje muzike, pozivanje određenog broja… od sad možete imati takvo dugme po veoma pristupačnoj ceni.

Šta je zanimljivo kod ovog dugmeta?

Ugrađuje se u 3.5mm Jack ulaz za slušalice i možete da ga uklonite kad god poželite. Postoji aplikacija pomoću koje programirate dugme, šta da radi na kratak, dug, uzastopni dupli, trodupli klik. Takođe možete podesiti da li da telefon zavibrira na klik.

additional-button-android

U zavisnosti od telefona do telefona imaćete više ili manje mogućnosti. Naravno, kada koristite ovaj taster nećete moći i slušalice.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *