Don’t step on the white block

do-not-step-on-white

Nakon Flappy Bird, 2048 i Pictologic, stiže nam još jedna zarazna igra – Don’t step on the white block. Ovo je igra za brze i precizne, jednostavna je i ne tako laka za prelaženje.

Kako ja volim igre za brze prste, morao sam da isprobam i ovu. Mogu reći da me je oduševila i odmah znao da će još dugo ostati na mom telefonu.

Pravila su jednostavna: nemoj stati na belo polje. Dakle, potrebno je da tapnete na svako crno polje pazeći na bela. Kada tapnete na jedno crno polje, cela staza se pomera ka dole. Cilj je da tapnete što više crnih polja.

Igra poseduje još i TimeAttack mod gde imate određen broj polja a treba da ih pređete u što kraćem roku.

Zvuči jednostavno? Verujte da nije! Instalirajte ovu igru besplatno za Android ili iOS i pokušajte da osvojite što veći broj poena. Moj trenutni rekord je 48. Uživajte.

Android – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bitmango.dontsteponthewhiteblock

iOS – https://itunes.apple.com/us/app/dont-step-on-the-white-block/id852759213

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *