Kako lajkovati stranicu koja nema lajk dugme

Gotovo svaki blog/sajt na stranicama i postovima ima lajk dugme kako bi posetioci na što lakši način podelili sadržaj. Ali, šta ako neka stranica nema lajk dugme?

Tu stranicu onda možete lajkovati na nekoliko načina. Postoje dodaci za pregledače ali zašto ga pretrpavati dodacima ako postoji drugo rešenje.

Možete iskoristiti Fejsbukov servis za generisanje lajk dugmića. Otvorite ovaj link https://developers.facebook.com/docs/plugins/like-button i u polje kopirajte link stranice koju želite da lajkujete. Odmah će se ispod generisati lajk dugme koje možete kliknuti, i vi ste lajkovali tu stranicu.

Naravno, morate biti prijavljeni na svoj nalog.

facebook-like-generator

 

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *