Movienr – sajt za detaljniju pretragu filmova

movienr

Movienr je sajt pomoću kojeg možete pronaći filmove po žanru, mestu odvijanja, godini, oceni, tematici, dobu u kom se odvija, ili po kontinentu/državi.

Sajt je zaista pregledan i nakon par sekundi ćete se snaći u ovoj naprednoj pretrazi. Ako se registrujete, dobijate još nekoliko mogućnosti kao što su dodavanje filmova u odgledane, traženje preporuke, pisanje postova i pregleda, lajk, ocene, praćenje…

Ono što se meni najviše dopalo je pretraga filmova po mestu odvijanja (kancelarija, pustinja, univerzitet, zatvor…) i tematici (biografija, koncert, vampirski, sport, trke, politički, superheroji…)

Postoji i slajder pomoću kojeg lako možete odrediti od koje do koje godine želite da se filmovi izlistaju a takođe od koje do koje ocene.

Sajt se nalazi na sledećem linku: http://www.movienr.com/

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *