Online naručivanje hrane

online-narucivanje-hrane

Online naručivanje hrane je postalo sve učestalije kod nas. Primetio sam da dosta njih naručuju preko nekih servisa i da su zadovoljni. Malo sam pretraživao i naišao na aplikaciju Foodpanda koja služi baš za to.

Otišao sam na njihov sajt i video da su dostupni i u srbiji, odlično! Instalirao sam aplikaciju i dopala mi se na prvi pogled. Svidelo mi se što ima srpski jezik, jednostavnu listu restorana, dosta detalja o njima i o hrani a sve je lepo raspoređeno i pregledno.

Sa leve strane se nalazi navigacija u koju su ubačene informacije o servisu, profil, poslednje pretrage restorana (što mi se baš dopalo), i podešavanja gde možete izabrati jezik aplikacije.

Zamerio bih greškicu u prevodu i malo dugme „Informacije“ koje otvara informacije o restoranu. Takođe i malo gradova u ponudi ali se nadam da će proširiti listu.

Aplikacija za Android je dosta stabilna i dopada mi se što je optimizovana za tablet uređaje a takođe se odlično nosi sa xposed modulima, npr. za „List“ animaciju.

Još jedna olakšica je dugme za automatsko lociranje pa ne morate unositi ručno grad i ulicu.

foodpanda-app foodpanda-app foodpanda-app foodpanda-app

Naručivanje hrane je zaista jednostavno a dovoljno je da odaberete restoran, jelo, priloge (ukoliko su dostupni) i dodate u „Porudžbine“. Kada ste odabrali sve šta želite, tapnite na ikonicu za dostavu i poručite.

Aplikacija poseduje i naprednu filtraciju po jelima i sortiranje po broju minimalnih porudžbina, ceni dostave i vremenu koje je potrebno da jelo stigne.

Do sad sam preko interneta naručivao samo elektroniku i dodatke za telefon i tablet. Ako ovaj i slični servisi postanu još bolji i prošire se na dosta gradova, mislim da ću ih često koristiti.

Aplikacije za smart uređaje možete pronaći na njihovom zvaničnom sajtu http://www.foodpanda.rs/

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *