Samouništivi email

0

Samouništivi email (engl. Self-Destructing emal) je servis koji nudi unikatnu email adresu na određen vremenski period, obično na 10 minuta. Nakon što istekne predviđeni period email adrese, ona se automatski uništi i sve poruke koje su stizale na tu adresu.

BITNO: ove email adrese mogu da se detektuju! Pogledaj alternativu.

samouništivi-email

Zbog čega ovo?

Razloga ima dosta a možda najpopularniji je privremena registracija na neke manje bitne servise za koje znate da više nećete posećivati već ste se registrovali kako biste dobili neku informaciju. Takođe, ovim ste eliminisali mogućnost daljeg kopiranja, prosleđivanja, štampanja i umnožavanja email poruka.

Ovih servisa ima dosta, a evo nekoliko primera:

10minutemail.com

– 10minutemail.net

– my10minutemail.com

temp-mail.org

Kada otvorite neki od ovih servisa, videćete vašu unikatnu email adresu i inbox. Na tu adresu možete primati poruke 10 minuta nakon čega se brišu i poruke i email adresa.

Napomena: sa ovih servisa ne možete slati poruke. Ako želite privremenu email adresu sa koje ćete moći i da šaljete poruke, pročitajte OVAJ članak.

 Pogledaj i:

Samouništive slike

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.