Samouništivi email

Samouništivi email (engl. Self-Destructing emal) je servis koji nudi unikatnu email adresu na određen vremenski period, obično na 10 minuta. Nakon što istekne predviđeni period email adrese, ona se automatski uništi i sve poruke koje su stizale na tu adresu.

BITNO: ove email adrese mogu da se detektuju! Pogledaj alternativu.

samouništivi-email

Zbog čega ovo?

Razloga ima dosta a možda najpopularniji je privremena registracija na neke manje bitne servise za koje znate da više nećete posećivati već ste se registrovali kako biste dobili neku informaciju. Takođe, ovim ste eliminisali mogućnost daljeg kopiranja, prosleđivanja, štampanja i umnožavanja email poruka.

Ovih servisa ima dosta, a evo nekoliko primera:

10minutemail.com

– 10minutemail.net

– my10minutemail.com

temp-mail.org

Kada otvorite neki od ovih servisa, videćete vašu unikatnu email adresu i inbox. Na tu adresu možete primati poruke 10 minuta nakon čega se brišu i poruke i email adresa.

Napomena: sa ovih servisa ne možete slati poruke. Ako želite privremenu email adresu sa koje ćete moći i da šaljete poruke, pročitajte OVAJ članak.

 Pogledaj i:

Samouništive slike

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *