NGM najavljuje novu igru za 1. avgust

ngm-games-logoNGM je tim iz Srbije koji stoji iza jedne igre koju najavljuju za 1. avgust, a koja će se pojaviti za Android, iOS, Windows phone uređajie.

Kako javljaju, igra će se bazirati na nadogradnji jednog tajanstvenog predmeta.

„Igra se u isto vreme bazira na naviku koju ima skoro svaki čovek na planeti, da to radi dok priča sa nekim, dok čita knjigu, ili dok piše nešto. Tokom igre sakupljaju se poeni u vidu novčića koji kupuju nadogradnje.“ – dodali su.

Od septembra igra će dobiti multiplayer mod te će igrač moći da povede u bitku svoj „predmet“ sa kompletnom opremom koju je kupio u singleplayer modu.

Tajanstveni predmet je ključ cele igre. Slika koju šalju iz NGM-a otkriva mnogo, ali opet skoro ništa. Ostaje nam da sačekamo 1. avgust i otkrijemo o čemu se tačno radi. Ja sam samo ubeđen da će igra biti zarazna.

ngm-game

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *