Wake/sleep futrola za Nexus 7 2013 (+video)

0

Kako mi je original Nexus futrola bila skupa, rešio sam da potražim kopije po internetu. Na domaćem tržištu nisam imao uspeha, pa sam potražio na Aliexpress i Dealextreme.

Na Aliexpress sam pronašao jednu dosta jeftinu sa magnetom koji služi za wake i sleep, odnosno da stavi tablet u sleep mod i da ga probudi. To je moguće jer Nexus 7 2013 poseduje magnetni senzor, a ova futrola ima magnet na poklopcu. Kada zaklopite futrolu, magnetni senzor detektuje magnet na futroli i gasi tablet. Kada se otklopi, magnetni senzor prepoznaje da nema magnet i pali ekran.

nexus72013-wake-sleep-case1 nexus72013-wake-sleep-case

Pored toga, materijal je sasvim dobar, ne klizi, unutra je makan, spolja hrapav i čvrst a opet fleksibilan da se ne bi lako polomilo. Otvori za dugmiće, kameru i zvučnike su odlično pozicionirani, tablet se tačno uklapa, a sama futrola nije ni debela. Osećaj nošenja u ruci je zaista komotan i prijatan.

Napravio sam video klip, a ispod sam stavio link gde možete kupiti tu futrolu za nekih 8-9$ (zavisi da li je sniženje ili ne).

http://www.aliexpress.com/item/For-nexus-tablet-7-2013-cover-Smart-Magnetic-Folid-High-PU-LEATHER-CASE-COVER-FOR-ASUS/1216252797.html

Features Shockproof,Drop resistance,Anti-Dust
Length 20.5 cm
Width 14.5 cm
Pattern Type Solid
Type Protective Shell/Skin
Style Fasion
Material Leather
Application model size 7″
Model Compatibility Nexus 7 2013
Quality Top
Feature Stand/Wake and sleep
Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.