Saznaj Novo Mreža
"Saznaj Novo Mreža" je skup servisa koje nudi sajt "Saznaj Novo". Mreža će se vremenom širiti dodavanjem novih servisa.
Ad

Wake/sleep futrola za Nexus 7 2013 (+video)

0
Ad
 

Kako mi je original Nexus futrola bila skupa, rešio sam da potražim kopije po internetu. Na domaćem tržištu nisam imao uspeha, pa sam potražio na Aliexpress i Dealextreme.

Na Aliexpress sam pronašao jednu dosta jeftinu sa magnetom koji služi za wake i sleep, odnosno da stavi tablet u sleep mod i da ga probudi. To je moguće jer Nexus 7 2013 poseduje magnetni senzor, a ova futrola ima magnet na poklopcu. Kada zaklopite futrolu, magnetni senzor detektuje magnet na futroli i gasi tablet. Kada se otklopi, magnetni senzor prepoznaje da nema magnet i pali ekran.

nexus72013-wake-sleep-case1 nexus72013-wake-sleep-case

Pored toga, materijal je sasvim dobar, ne klizi, unutra je makan, spolja hrapav i čvrst a opet fleksibilan da se ne bi lako polomilo. Otvori za dugmiće, kameru i zvučnike su odlično pozicionirani, tablet se tačno uklapa, a sama futrola nije ni debela. Osećaj nošenja u ruci je zaista komotan i prijatan.

Napravio sam video klip, a ispod sam stavio link gde možete kupiti tu futrolu za nekih 8-9$ (zavisi da li je sniženje ili ne).

http://www.aliexpress.com/item/For-nexus-tablet-7-2013-cover-Smart-Magnetic-Folid-High-PU-LEATHER-CASE-COVER-FOR-ASUS/1216252797.html

FeaturesShockproof,Drop resistance,Anti-Dust
Length20.5 cm
Width14.5 cm
Pattern TypeSolid
TypeProtective Shell/Skin
StyleFasion
MaterialLeather
Application model size7″
Model CompatibilityNexus 7 2013
QualityTop
FeatureStand/Wake and sleep
Ad

become-a-patron-2

Preporučeno za tebe:

Napiši komentar

Email adresa neće biti javno prikazana!

Ukoliko vam je potrebna pomoć, savet... možete postaviti pitanje na posebnom delu bloga namenjenom za to - pitanja.rs