lansiran srpski online servis koji vam omogućuje da zaradite!

screen

Fliiby je domaći online servis koji objedinjuje sve što nude Youtube, Souncloud, Flickr i drugi online servisi i, za razliku od većine, plaća svakog kreatora fajlova kroz zaradu od prikaza reklama preko sadržaja koji su podigli.

U petak, 22. avgusta u Mikser House­-u, pred više od 200 zvanica iz sveta domaće IT industrije, i zvanično je pušten u rad Fliiby u verziji 3.

fliiby-event

Na konferenciji su se prisutnima obratili osnivači Vujadin i Nemanja Divjak.

„Želja nam je bila da objedinimo sve servise na jednom mestu, uz jedan log in i ponudimo na istom tom mestu šansu za zaradu. Mnogi danas dižu izuzetno vredne fajlove na Internet, ali od njih nemaju ništa ­ Fliiby V3 je rešio da to prekine i uvede svet u budućnost digitalnog izdavaštva, istakao je Vujadin Divjak, idejni tvorac i direktor kompanije.“

pokretac-ideje-Vujadin-Divjak-o-startu-projekta

Fliiby je u maju ove godine proglašen za najbolji startap Startit festa što im je dalo zaleta za nove podvige i pripremilo ih za lansiranje verzije 3.

Nemanja Divjak, jedan od osnivača ove inovativne platforme u svom obraćanju istakao je da Fliiby postoji od 2007. godine i da do danas ima 300.000 korisnika, a da je cilj nove verzije blizu 2 miliona korisnika do kraja godine.

osnivaci-Vujadin-i-Nemanja-Divjak-braca

Fliiby je dostupan na linku fliiby.com, registracija je besplatna, korišćenje ove platforme nudi sve na jednom mestu, veoma je jednostavno i intuitivno. Prijavom na opciju za monetizaciju, možete već danas početi da zarađujete od svoje autorske muzike, video klipova, fleš igara, dokumenta i svega digitalnog što vam stoji na računaru bez mogućnosti da vam zaradi i jedan dolar.

fliiby-event-2

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *