Saznaj Novo Mreža
"Saznaj Novo Mreža" je skup servisa koje nudi sajt "Saznaj Novo". Mreža će se vremenom širiti dodavanjem novih servisa.
Ad

lansiran srpski online servis koji vam omogućuje da zaradite!

0
Ad
 
Ovaj članak nije ažuriran više od 3 godine. Postoji mogućnost da su informacije/alati/uputstva zastareli!

screen

Fliiby je domaći online servis koji objedinjuje sve što nude Youtube, Souncloud, Flickr i drugi online servisi i, za razliku od većine, plaća svakog kreatora fajlova kroz zaradu od prikaza reklama preko sadržaja koji su podigli.

U petak, 22. avgusta u Mikser House­-u, pred više od 200 zvanica iz sveta domaće IT industrije, i zvanično je pušten u rad Fliiby u verziji 3.

fliiby-event

Na konferenciji su se prisutnima obratili osnivači Vujadin i Nemanja Divjak.

„Želja nam je bila da objedinimo sve servise na jednom mestu, uz jedan log in i ponudimo na istom tom mestu šansu za zaradu. Mnogi danas dižu izuzetno vredne fajlove na Internet, ali od njih nemaju ništa ­ Fliiby V3 je rešio da to prekine i uvede svet u budućnost digitalnog izdavaštva, istakao je Vujadin Divjak, idejni tvorac i direktor kompanije.“

pokretac-ideje-Vujadin-Divjak-o-startu-projekta

Fliiby je u maju ove godine proglašen za najbolji startap Startit festa što im je dalo zaleta za nove podvige i pripremilo ih za lansiranje verzije 3.

Nemanja Divjak, jedan od osnivača ove inovativne platforme u svom obraćanju istakao je da Fliiby postoji od 2007. godine i da do danas ima 300.000 korisnika, a da je cilj nove verzije blizu 2 miliona korisnika do kraja godine.

osnivaci-Vujadin-i-Nemanja-Divjak-braca

Fliiby je dostupan na linku fliiby.com, registracija je besplatna, korišćenje ove platforme nudi sve na jednom mestu, veoma je jednostavno i intuitivno. Prijavom na opciju za monetizaciju, možete već danas početi da zarađujete od svoje autorske muzike, video klipova, fleš igara, dokumenta i svega digitalnog što vam stoji na računaru bez mogućnosti da vam zaradi i jedan dolar.

fliiby-event-2

Ad
Tvoja reklama ovde

become-a-patron-2

Preporučeno za tebe:

Napiši komentar

Email adresa neće biti javno prikazana!

Ukoliko vam je potrebna pomoć, savet... možete postaviti pitanje u grupi - Saznaj Novo pitanja i odgovori