Nokia HERE mape za Android

3

Route-and-Drive-S5

Nokia HERE za Android uređaje je besplatna navigacija koja ne koristi internet konekciju, poput već poznatih iGo, CoPilot, Navigon i sličnih navigacija, već samo GPS i preuzete mape.

Nokia je uspela da sklopi ugovor sa Samsungom pa je svoje mape ponudila korisnicima Samsung uređaja potpuno besplatno. Ali, na internetu je procureo .apk fajl beta verzije ove aplikacije koja radi na svim Android 4.0+ uređajima.

search-results

Sve što vam je potrebno da biste koristili ovu aplikaciju sa svim njenim opcijama, kao što su turn-by-turn, je besplatan Nokia HERE nalog, ili se možete prijaviti preko Facebook profila, skinute mape i GPS signal.

Mapa cele Evrope zauzima oko 9GB, a mapa Srbije je oko 200MB. Dostupne su i mape Azije, SAD, Južne Amerike, Afrike, Australije i Okeanije.

Nokia HERE aplikaciju možete preuzeti sa OVOG linka, a uputstvo za instalaciju možete pronaći OVDE.

contextual-menu drive-route-overview map-downloader

Preporuka: Najbolja Android navigacija bez interneta

Povezano:
3 komentara
 1. Bojan Samardžija kaže

  Ispravka, postoji nova verzija fajla, ta kad se instalira pise da je expired. Nova verzija :http://www.apkmirror.com/apk/nokia/here-beta/here-beta-1-0-beta-2-apk/

  1. Stefan M. kaže

   Nisam stigao da ispratim ažuriranje. Ispravljeno, hvala.

   1. Bojan Samardžija kaže

    Nema na čemu :-)

Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.