Nokia HERE mape za Android

Route-and-Drive-S5

Nokia HERE za Android uređaje je besplatna navigacija koja ne koristi internet konekciju, poput već poznatih iGo, CoPilot, Navigon i sličnih navigacija, već samo GPS i preuzete mape.

Nokia je uspela da sklopi ugovor sa Samsungom pa je svoje mape ponudila korisnicima Samsung uređaja potpuno besplatno. Ali, na internetu je procureo .apk fajl beta verzije ove aplikacije koja radi na svim Android 4.0+ uređajima.

search-results

Sve što vam je potrebno da biste koristili ovu aplikaciju sa svim njenim opcijama, kao što su turn-by-turn, je besplatan Nokia HERE nalog, ili se možete prijaviti preko Facebook profila, skinute mape i GPS signal.

Mapa cele Evrope zauzima oko 9GB, a mapa Srbije je oko 200MB. Dostupne su i mape Azije, SAD, Južne Amerike, Afrike, Australije i Okeanije.

Nokia HERE aplikaciju možete preuzeti sa OVOG linka, a uputstvo za instalaciju možete pronaći OVDE.

contextual-menu drive-route-overview map-downloader

Preporuka: Najbolja Android navigacija bez interneta

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

3 komentara

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *