Test savijanja: iPhone 6 plus vs. Note 3

iphone-6-test

Koliko god bili veliki, smart telefoni mogu da stanu u skoro svaki džep, pogotovo u farmerice. Ali, koliko su otporni na savijanje? Šta ako čučnemo dok nam je telefon u džepu? Da li će pući ili će se samo saviti? Da li će se vratiti u prvobitno stanje? Odgovore možete pronaći u video klipovima ispod.

Naime, velik broj ljudi se požalio da im se nov iPhone 6 plus savio u džepu i nije se vratio u originalno stanje, a kada su pokušali da ga na silu isprave, postalo je još gore.

Slaba tačka kod savijanja je deo gde su dugmići na levoj strani uređaja. Uz malo pritiska, telefon se savija, ekran puca, a ako pokušate da ga ispravite, pukne još više.

Demonstracija je u video klipu, a ispod njega je demonstracija na Galaxy Note 3 uređaju. Da li će se on saviti? Pogledajte.

iPhone 6 plus test savijanja:

Note 3 test savijanja:

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *