Windows 9 besplatan za XP i Windows 8 korisnike

Windows-9-Preview-Build-9834-1410433784-0-0

Predsednik Microsofta u Indoneziji, Andresa Diantoro, potvrdio je da će Windows 9 nadogradnja biti besplatna za sve Windows 8 korisnike, a i one koji još uvek imaju XP.

Tako da će nadogradnja biti jednostavna i besplatna za njih. Poznato je da će biti vraćen Start, pa verujem da će mnogi preći sa osmice na devetku, a naravno i sa zastarelog XP-a. Po mom mišljenju, dobar potez su uradili. Mnogi govore da je Windows 8 samo prolazna verzija, i slažem se.

Dok čekate zvaničnu verziju, možete pogledati ove procurele slike i jedan video snimak Windows 9 operativnog sistema: http://www.saznajnovo.com/2014/09/slike-windows-9-operativnog-sistema/

Izvor: Yahoo news

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *