Facebook v20 Alpha za Android

facebook_android_v15_alpha

Objavljen je .apk fajl Facebook v20 Alpha aplikacije za Android uređaje. Alpha verzija donosi neke promene u dizajnu, dosta popravljenih grešaka i primetno povećanje performansi.

Nakon što instalirate Alpha verziju, Facebook vam sugeriše da uključite automatska ažuriranja kako biste uvek imali najnoviju verziju jer stalno nešto rade na njoj.

Ako ne želite više da koristite Alpha verziju, uvek se možete vratiti na stabilnu verziju koju možete preuzeti sa Play prodavnice.

Trenutna stabilna verzija je 18.0, a Beta verzija je 19.0

Facebook Alpha v20 .apk – http://www.tusfiles.net/lo313ivh61sj

Uputstvo kako instalirati .apk fajl – https://www.saznajnovo.com/2012/01/kako-instalirati-aplikaciju-na-android-bez-market-a/

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *