Popcorn Time

Popcorn Time je popularan program pomoću kojeg možete gledati filmove sa Torrent-a bez preuzimanje istih. Za ovaj program sam saznao odavno, međutim, tek sada vidim da su ljudi počeli da se zanimaju za njega.

Jedan od razloga je sigurno taj što je postao dostupan za OSX, iOS i Android operativne sisteme, dok su korisnici Windows-a i Linux distribucija uživali u njemu još pre.

Šta tačno možete da radite sa ovim programom? Gledate HD filmove sa prevodom bez preuzimanja. Dakle, ne morate da tražite dobar torrent fajl, pa da preuzmete u računar, pronađete prevod i onda gledate.

Program je veoma jednostavan, filmove možete sortirati po žanrovima, postoji opis uz film, kao i slika, odaberete prevod, kliknete Play dugme, uzmete kokice i uživate.

Nema veze iz koje ste države, radi svuda dobro ako ima onih koji dele sadržaj. I iz Srbije radi sasvim korektno.

Program možete preuzeti besplatno sa zvaničnog sajta – http://popcorn-time.se/

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

6 komentara

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *