[App] SkipLock

SkipLock je Android aplikacija koja uklanja PIN za otključavanje ekrana kada ste na određenoj lokaciji. Ta lokacija može biti vaša kuća, stan, ili bilo koje mesto gde postoji WiFi ili Bluetooth uređaj.

Ideja je da se ukloni PIN radi bržeg otključavanje uređaja, ali samo na lokacijama koje vi odaberete. Pa tako možete odabrati kućnu WiFi mrežu, i kada se uređaj poveže na tu mrežu PIN se uklanja, a umesto njega se pojavi običan Lockscreen.

skiplock-app

Ovo je zgodno jer vam ne treba PIN na ekranu kada ste kod kuće. A kada izađete napolje, tj. iz WiFi dometa, uređaj prekida vezu sa tom mrežom i vraća se PIN. Takođe, možete konfigurisati i Bluetooth uređaje, npr. ako nemate WiFi kod kuće, a imate neki Bluetooth uređaj kao što je laptop.

Aplikacija je besplatna 4 dana, i možete je preuzeti sa Play prodavnice – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.benhirashima.skiplock

Nakon isteka, iskoristite lucky patcher ako ne želite da kupite.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *