[App] SkipLock

0

SkipLock je Android aplikacija koja uklanja PIN za otključavanje ekrana kada ste na određenoj lokaciji. Ta lokacija može biti vaša kuća, stan, ili bilo koje mesto gde postoji WiFi ili Bluetooth uređaj.

Ideja je da se ukloni PIN radi bržeg otključavanje uređaja, ali samo na lokacijama koje vi odaberete. Pa tako možete odabrati kućnu WiFi mrežu, i kada se uređaj poveže na tu mrežu PIN se uklanja, a umesto njega se pojavi običan Lockscreen.

skiplock-app

Ovo je zgodno jer vam ne treba PIN na ekranu kada ste kod kuće. A kada izađete napolje, tj. iz WiFi dometa, uređaj prekida vezu sa tom mrežom i vraća se PIN. Takođe, možete konfigurisati i Bluetooth uređaje, npr. ako nemate WiFi kod kuće, a imate neki Bluetooth uređaj kao što je laptop.

Aplikacija je besplatna 4 dana, i možete je preuzeti sa Play prodavnice – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.benhirashima.skiplock

Nakon isteka, iskoristite lucky patcher ako ne želite da kupite.

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.