Softver

Program koji traži prevode za vas

sublight-logo

Prevodi za filmove mogu da namuče neke manje iskusne korisnike, pa sam pisao članak kako pronaći odgovarajući prevod za film. Međutim, postoji i lakši način. Tačnije, postoji program koji sve obavi za vas.

Sublight je ime tog programa. Dovoljno je da odaberete jezike, prevučete film, i za 5 sekundi će pronaći, ili neće, prevod za željeni film. Modernog je dizajna, pretražuje veoma brzo na 6 najpoznatijih sajtova sa prevodima.

sublight

Kada pokrenete program, podesite jezike koje želite da pretražuje, a zatim potvrdite unos. Dodatno možete podesiti da pretražuje i podnapisi.net tako što ćete napraviti besplatan nalog na pomenutom sajtu i uneti podatke za prijavu u samom programu.

Sad je dovoljno da prevučete film u Sublight i on će početi da traži. Opciono možete ručno izvršiti pretragu koja se nalazi na samom vrhu programa.

Kada se izlistaju rezultati, kliknite 2x na neki i pokrenuće se film sa tim prevodom. Napomena: prvi put će program pitati koji player da koristi, izaberite vaš omiljeni preko kojeg inače gledate filmove.

  10 korisnih trikova za Chrome za koje možda niste znali

Ako prevod nije odgovarajući, samo ponovite postupak sa sledećim, i tako dok ne nađete na onaj koji odgovara. Trenutni prevod koji ste učitali će se sačuvati u folderu gde je film, i biće preimenovan u naziv datoteke filma. Tako da sledeći put puštate film prostim dvoklikom na isti, a prevod će se automatski učitati.

http://www.sublight.me/

Stefan Marjanov

Student / freelancer / bloger / web dizajner. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 10 godina, a nešto manje i web dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem 6 godina.

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar

Prijavi se
na nedeljni mail o novim objavama
Advertisment ad adsense adlogger