Program koji traži prevode za vas

0

Prevodi za filmove mogu da namuče neke manje iskusne korisnike, pa sam pisao članak kako pronaći odgovarajući prevod za film. Međutim, postoji i lakši način. Tačnije, postoji program koji sve obavi za vas.

Sublight je ime tog programa. Dovoljno je da odaberete jezike, prevučete film, i za 5 sekundi će pronaći, ili neće, prevod za željeni film. Modernog je dizajna, pretražuje veoma brzo na 6 najpoznatijih sajtova sa prevodima.

sublight

Kada pokrenete program, podesite jezike koje želite da pretražuje, a zatim potvrdite unos. Dodatno možete podesiti da pretražuje i podnapisi.net tako što ćete napraviti besplatan nalog na pomenutom sajtu i uneti podatke za prijavu u samom programu.

Sad je dovoljno da prevučete film u Sublight i on će početi da traži. Opciono možete ručno izvršiti pretragu koja se nalazi na samom vrhu programa.

Kada se izlistaju rezultati, kliknite 2x na neki i pokrenuće se film sa tim prevodom. Napomena: prvi put će program pitati koji player da koristi, izaberite vaš omiljeni preko kojeg inače gledate filmove.

Ako prevod nije odgovarajući, samo ponovite postupak sa sledećim, i tako dok ne nađete na onaj koji odgovara. Trenutni prevod koji ste učitali će se sačuvati u folderu gde je film, i biće preimenovan u naziv datoteke filma. Tako da sledeći put puštate film prostim dvoklikom na isti, a prevod će se automatski učitati.

http://www.sublight.me/

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.