[Android] Auto SMS sender

Automatsko slanje poruke može pomoći u raznim situacijama. Ako mislite da nećete stići, ili ćete zaboraviti, da pošaljete važnu poruku u određeno vreme, možete je zakazati i ona će se sama poslati.

Kako? Naravno, odgovor je aplikacija.

Aplikacija ima dosta, ali ja ću izdvojiti jednu jer, pored zakazivanja SMS poruka, možete zakazati status na društvenim mrežama ili email. Pored toga, aplikacija ima lep dizajn, laka je za korišćenje i već na prvi pogled ćete znati kako zakazati poruku, status, email ili sva tri.

schemes-sms

Napišite poruku, odaberite gde želite da se poruka pošalje, odaberite vreme i datum, sačuvajte. Možete pogledati i listu zakazanih poruka, urediti ih i obrisati.

Aplikacija se zove Schemes, a možete je besplatno preuzeti sa Play prodavnice

– https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oxapps.schemes

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *