Mobilni i fiksni u jednom uređaju

panasonic-mobilni-fiksni

Već uveliko po lokalnim prodavnicama možemo videti 2in1 uređaj koji ima funkciju fiksnog i mobilnog telefona. Ipak, mnogi ni ne znaju da postoji takav uređaj pa bih želeo da ukratko objasnim kakvi su to uređaji, kako funkcionišu, gde se mogu kupiti itd.

Dakle, veličine je mobilnog telefona, ima bazu, SIM karticu, fiksnu liniju, Android operativni sistem. Baš kao i fiksni, možete ga držati na bazi gde svi ukućani znaju da stoji, ili ga pak poneti van kuće i koristiti kao mobilni telefon.

panasonic-KX-PRX110
panasonic-KX-PRX110

Pokreće ga Android OS, ima GSM i 3G mrežu, čak i prednju kameru koja može pronaći primenu u npr. Skype pozivima.

Kada izađete iz dometa baze, može se isključiti opcija fiksnog telefona radi uštede baterije. Kada se vratite, telefon će se povezati na bazu i ispisati obaveštenja o propuštenim pozivima.

panasonic-KX-PRX120
panasonic-KX-PRX120

Za sada možemo pronaći dva Panasonic modela: KX-PRX110 i KX-PRX120, a cena im je oko 13.000 za KX-PRX110, odnosno oko 15.000 za KX-PRX120 model, što za ovakav uređaj i nije mnogo.

Uređaje možete kupiti u većim radnjama gde se prodaje tehnika.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *