Šaljite SMS poruke sa telefona preko tableta

0

desksms

Ako imate neki paket kod mobilnog operatera sa dosta poruka, sigurno ih šaljete često, ali problem nastaje ako ste zaboravili telefon kod kuće ili mu je baterija pri kraju. Šta onda?

Aplikacija DeskSMS će vam omogućiti da koristite te poruke sa telefona na tabletu ili računaru. Ne, telefon i tablet NE moraju biti povezani na istu WiFi mrežu, a ne moraju imati ni uključen Bluetooth. Dovoljno je da su telefon, na kome imate poruke, i uređaj preko kojeg šaljete poruke povezani na internet preko bilo koje mreže, svuda u svetu, bilo na WiFi ili 3G.

Pa tako ako je baterija na telefonu skoro prazna, možete ga povezati na internet i ugasiti ekran kako bi štedeo bateriju, a na tabletu (laptopu, računaru..) razmenjivati poruke.

Ili ako ste zaboravili telefon kod kuće, a prikačen je na npr. kućni WiFi, možete razmenjivati poruke na tabletu ili laptopu.

Kako da povežete uređaje?

Instalirajte DeskSMS na telefon gde imate poruke – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.desktopsms

Instalirajte aplikaciju za tablet – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.tabletsms

Ili dodatak za Chrome, Firefox, a možete pristupiti direktno sa adrese https://desksms.appspot.com/

Kako biste povezali sve uređaje, potrebno je da se na svim uređajima povežete na isti Google nalog. Sad možete koristiti poruke sa telefona gde god da imate internet.

Napomena: poruke možete slati i ako nemate paket kod operatera! Dakle, bez problema ako ste prepaid.

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.