Glow: prve pametne slušalice

glow-earphones

Glow“ nisu samo slušalice koje svetle u mraku, one poseduju i nekoliko „pametnih“ funkcija, među kojima je i pulsirajuće svetlo u ritmu muzike ili otkucaja srca!

Ove slušalice su izrađene od vrhunskog materijala sa isto tako odličnim kvalitetom zvuka. Koriste „Fibrance“ difuziono-svetleće vlakno koje pravi kompanija „Corning“, ista ona koja pravi i „Gorilla glass“.

glow-earphones

Takođe, slušalice poseduju „d-pad“ kontroler koji ima nekoliko funkcija za kontrolu muzike, a i kontrolu mobilnog uređaja, kao što je npr. prekidanje poziva, pokretanje „Google Now“, pokretanje kamere, itd.

„Glow“ se nalazi na „Kickstarter“ stranici, a već su premašili traženu sumu novca, tako da ih možemo uskoro očekivati. Svakako su vrlo zanimljive, i odličan su „pametni“ detalj koji nam je nedostajao.

Kickstarter link

glow-earphones1

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *