[Najava] Webiz 3.0

webiz-3

Webiz 3.0 konferencija o poslovnoj primeni interneta će se i ove godine održati krajem marta u Zrenjaninu. Posetioci će imati prilike da čuju zanimljiva predavanja domaćih i regionalnih predavača, a takođe i da učestvuju na kvalitetnim radionicama.

I ove godine, konferencija će trajati 3 dana, od 27. do 29. marta. Program poslovne edukacije će trajati 2 dana, i to 26. i 27. marta u prepodnevnim časovima.

Ukoliko želite da čujete, saznate, naučite nešto novo, korisno, možete se prijaviti na konferenciju na zvaničnom web sajtu – www.webiz.rs

A u postu koji sledi možete videti kako je protekao prošlogodišnji Webiz 2.0 – https://www.saznajnovo.com/2014/03/webiz-konferencija-o-poslovnoj-primeni-interneta/

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *