LAUNCHub investira u Fliiby

Svetski poznat servis za zaradu od postavljanja fajlova na internet – Fliiby – napravio je još jedan velik korak u svom razvoju. Nakon uspešnog lansiranja verzije 3, Fliiby dobija investiciju od LAUNCHub-a za dalji razvoj.

Kako braća Divjak, osnivači ovog servisa, navode, servis je dobio dobru podršku i „vetar u leđa“, a iskustvo u LH je svakako pozitivno.

fllaunchub

Dalji planovi za servis su unapređivanje programa za monetarizaciju i uvođenje novih mogućnosti, a i usavršavanje funkcionalnosti samog servisa. Sklapanje partnerstva sa izdavačima digitalnog sadržaja, fotografima, muzičarima, video producentima… Takođe, planira se proširenje samog tima, pa ako ste spremni da prihvatite taj izazov, možete poslati svoj CV uz obrazloženje kako možete doprineti njihovoj priči tako da postane i vaša – na [email protected]

Braća Divjak ističu da je verzija 3 njihovog servisa, pokrenuta 22. Avgusta,  stekla veliku popularnost, što govore sledeće brojke brojke: 25.000 novih korisnika i 1000 novih publishera, koji su uplodovali 80.000 sjajnih fajlova, slika, audio i video zapisa, a sajt je posetilo više miliona korisnika za taj period.

Fliiby Profile look

Fliiby je odličan servis gde svi mogu zaraditi od postavljanja fajlova. Postoji dosta kreativnih korisnika koji imaju odlične radove, a evo i nekoliko primera: http://fliiby.com/epy90/http://fliiby.com/artlone/http://fliiby.com/robertopazziph/

Ako želite da unovčite svoj digitalni sadržaj, bilo da je to slika, video, pesma, tekst.. registrujte se besplatno na Fliiby i počnite sa podizanjem tog digitalnog sadržaja već sada.

Izvor: fliibyblog.com

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *