LAUNCHub investira u Fliiby

0

Svetski poznat servis za zaradu od postavljanja fajlova na internet – Fliiby – napravio je još jedan velik korak u svom razvoju. Nakon uspešnog lansiranja verzije 3, Fliiby dobija investiciju od LAUNCHub-a za dalji razvoj.

Kako braća Divjak, osnivači ovog servisa, navode, servis je dobio dobru podršku i „vetar u leđa“, a iskustvo u LH je svakako pozitivno.

fllaunchub

Dalji planovi za servis su unapređivanje programa za monetarizaciju i uvođenje novih mogućnosti, a i usavršavanje funkcionalnosti samog servisa. Sklapanje partnerstva sa izdavačima digitalnog sadržaja, fotografima, muzičarima, video producentima… Takođe, planira se proširenje samog tima, pa ako ste spremni da prihvatite taj izazov, možete poslati svoj CV uz obrazloženje kako možete doprineti njihovoj priči tako da postane i vaša – na [email protected]

Braća Divjak ističu da je verzija 3 njihovog servisa, pokrenuta 22. Avgusta,  stekla veliku popularnost, što govore sledeće brojke brojke: 25.000 novih korisnika i 1000 novih publishera, koji su uplodovali 80.000 sjajnih fajlova, slika, audio i video zapisa, a sajt je posetilo više miliona korisnika za taj period.

Fliiby Profile look

Fliiby je odličan servis gde svi mogu zaraditi od postavljanja fajlova. Postoji dosta kreativnih korisnika koji imaju odlične radove, a evo i nekoliko primera: http://fliiby.com/epy90/http://fliiby.com/artlone/http://fliiby.com/robertopazziph/

Ako želite da unovčite svoj digitalni sadržaj, bilo da je to slika, video, pesma, tekst.. registrujte se besplatno na Fliiby i počnite sa podizanjem tog digitalnog sadržaja već sada.

Izvor: fliibyblog.com

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.