LED lampica kao svetlosni efekat za muziku

Ako imate Android uređaj koji poseduje LED lampice za obaveštenja, ova aplikacija će vam verovatno biti zanimljiva, pogotovo ako volite da slušate muziku.

led-music-effect-android

Led Music Effect aplikacija koristi LED lampicu (ili lampice) za obaveštenja kao svetlosni efekat za muziku koju trenutno slušate na uređaju. Lampica svetli u skladu sa muzikom, i to u boji, a boje možete podešavati u samoj aplikaciji.

Aplikacija je testirana na dosta uređaja i ima pozitivne povratne informacije (feedback) od korisnika koji su je testirali na svojim uređajima. Za sada podržava sledeće muzičke aplikacije: WALKMAN, POWER AMP, TTPOD ,GOOGLE MUSIC , mixzing, Pro Player, Spotify, Rocker player, Samsung music, HTC music, rhapsody.

Uređajima na kojim je developer testirao i radi:

Xperia L, SP, Z2, Z1, Xperia J, Xperia E
Motorola G.
Samsung S, S3, Note 2
LG G2,Optimus L3 II, LG G pro

Ograničenja:

– Treba vam ROOT pristup.

– Ne radi na nekim Custom ROM-ovima koji imaju bag sa vizuelnim efektima

Link – http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/led-music-effect-rooted-device-t3053295

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *