MTS i WinWin super ponuda!

Izaberite telefon za 1 dinar i vaučer u vednosti od 2.000 dinara, ili 50% popusta na pretplatu naredne 2 godine u MTS mreži u svim WinWin radnjama!

Lično sam uzeo Postpaid paket Mix XL i odabrao 50% popusta tokom trajanja ugovora, i nakon nekoliko meseci korišćenja utisci su pozitivni. Mreža je dobra, brz internet je uvek dostupan (barem na području većih gradova gde sam samo imao prilike da testiram), poruke ne kasne, račun ne kasni, uplate ne kasne, imam detaljan listing poziva, poruka i prenosa podataka kada se prijavim na svoj nalog.

Takođe, postoji i Android aplikacija preko koje se može pratiti stanje minuta, poruka i megabajta. Aplikacija je nedavno ažurirana i dobila potpuno nov izgled. Jedino ne postoji widget, ali se nadam da će i to ubaciti u nekoj narednoj verziji.

Više detalja o ovoj promociji možete naći na adresi http://www.winwin.rs/mts

winwin-mts-akcija

Klikni na sliku za više detalja

Slika: winwin.rs

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

2 komentara

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *