Peak aplikacija – trening za mozak

Želite li da povećate koncentraciju? Memoriju? Logiku? Nema problema! Instalirajte Peak i započnite trening za vaš mozak kroz zanimljive igrice.

Peak aplikacija za smart uređaje kreira plan i program za vas na osnovu toga koje sposobnosti želite da povećate. Svakoga dana možete igradi po 4 igrice (free plan) koje je Peak aplikacija pripremila za vas, a opet na osnovu plana i programa.

Kako vremenom rešavate igrice, tako i unapređujete sposobnosti koje ste odabrali. Na kraju svakog treninga možete videti kako napredujete  iz dana u dan. Takođe postoji i grafikon gde možete uporediti svoj rezultat sa prosečnim rezultatom osobe vašeg uzrasta ili profesije kojom se bavite.

Aplikacija je besplatna i ima ograničenja, npr. 4 igrice na dan umesto 6. Ne možete ukloniti engleski jezik kao vežbu, tako da bi to možda nekima predstavljao problem jer bi im kvarilo rezultat. Na kraju svakog treninga aplikacija vas pita da li želite da platite punu verziju, pa tu možete pogledati i cene ili zatvoriti i otići na rezultate.

peak-app2peak-app1peak-app

Dostupna je za Android i iOS uređaje:

Android – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brainbow.peak.app

iOS – https://itunes.apple.com/app/id806223188

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *