Peak aplikacija – trening za mozak

0

Želite li da povećate koncentraciju? Memoriju? Logiku? Nema problema! Instalirajte Peak i započnite trening za vaš mozak kroz zanimljive igrice.

Peak aplikacija za smart uređaje kreira plan i program za vas na osnovu toga koje sposobnosti želite da povećate. Svakoga dana možete igradi po 4 igrice (free plan) koje je Peak aplikacija pripremila za vas, a opet na osnovu plana i programa.

Kako vremenom rešavate igrice, tako i unapređujete sposobnosti koje ste odabrali. Na kraju svakog treninga možete videti kako napredujete  iz dana u dan. Takođe postoji i grafikon gde možete uporediti svoj rezultat sa prosečnim rezultatom osobe vašeg uzrasta ili profesije kojom se bavite.

Aplikacija je besplatna i ima ograničenja, npr. 4 igrice na dan umesto 6. Ne možete ukloniti engleski jezik kao vežbu, tako da bi to možda nekima predstavljao problem jer bi im kvarilo rezultat. Na kraju svakog treninga aplikacija vas pita da li želite da platite punu verziju, pa tu možete pogledati i cene ili zatvoriti i otići na rezultate.

peak-app2peak-app1peak-app

Dostupna je za Android i iOS uređaje:

Android – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brainbow.peak.app

iOS – https://itunes.apple.com/app/id806223188

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.