Android iOS Mobilni

Peak aplikacija – trening za mozak

peak-app-cover

Želite li da povećate koncentraciju? Memoriju? Logiku? Nema problema! Instalirajte Peak i započnite trening za vaš mozak kroz zanimljive igrice.

peak-app-cover

Peak aplikacija za smart uređaje kreira plan i program za vas na osnovu toga koje sposobnosti želite da povećate. Svakoga dana možete igradi po 4 igrice (free plan) koje je Peak aplikacija pripremila za vas, a opet na osnovu plana i programa.

Kako vremenom rešavate igrice, tako i unapređujete sposobnosti koje ste odabrali. Na kraju svakog treninga možete videti kako napredujete  iz dana u dan. Takođe postoji i grafikon gde možete uporediti svoj rezultat sa prosečnim rezultatom osobe vašeg uzrasta ili profesije kojom se bavite.

Aplikacija je besplatna i ima ograničenja, npr. 4 igrice na dan umesto 6. Ne možete ukloniti engleski jezik kao vežbu, tako da bi to možda nekima predstavljao problem jer bi im kvarilo rezultat. Na kraju svakog treninga aplikacija vas pita da li želite da platite punu verziju, pa tu možete pogledati i cene ili zatvoriti i otići na rezultate.

peak-app2peak-app1peak-app

Dostupna je za Android i iOS uređaje:

  Dumpster - korpa za otpatke za Android uređaje

Android – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brainbow.peak.app

iOS – https://itunes.apple.com/app/id806223188

Oznake

Stefan Marjanov

Student / freelancer / bloger / web dizajner. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 10 godina, a nešto manje i web dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem 6 godina.

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar

Prijavi se
na nedeljni mail o novim objavama
Advertisment ad adsense adlogger